Even voorstellen

Ik ben Monique Janssen en eigenaar van mijn praktijk Claire Balans.
Al jaren lang houd ik me bezig met voeding en de invloed ervan op het menselijk lichaam. Ik heb inmiddels een groot aantal opleidingen gevolgd die me heel wat wijzer hebben gemaakt en blijf mijn kennis in de toekomst aanvullen.
Wat ik graag wil is mensen helpen die gezondheidsklachten hebben of voorkomen dat er klachten komen, door ze bewust te maken dat ze er zelf veel aan kunnen doen met de juiste voeding, meer bewegen en voldoende ontspanning. Ik wil ondersteunen met het verkrijgen van inzicht en het maken van de juiste stappen naar een gezondere leefstijl.
Aan de hand van intakegesprek maak ik een leefstijlanalyse van waaruit ik een op maat gesneden traject opstel, zodat ik de klant stap voor stap kan begeleiden naar een gezonde levensstijl.
Ik streef naar het ontwikkelen van inzicht in de huidige en nieuwe leefstijl, maar biedt vanzelfsprekend steun, vertrouwen en informatie. Wat ik niet aanbied is een dieet, dit zorgt immers voor afhankelijkheid en niet voor inzicht.
Ik vindt het belangrijk dat de klant gebruik leert te maken van zo puur mogelijke producten en leert inzien dat juiste voeding, gezond leven en bewegen een investering is in je gezondheid op de korte en langere termijn.
Aangezien stress tegenwoordig een behoorlijke verstorende factor is, is het begeleiden naar meer ontspanning van cliënten ook een van mijn doelen.